niedziela, 2 lutego 2014

Konkurs lakierowy

Z okazji mojej lakierowej przeprowadzki do Helmera (zainteresowanych zapraszam na FB, gdzie się tym chwaliłam), postanowiłam zrobić dla Was konkurs.


Zasady są proste: Wystarczy obserwować mojego bloga i w komentarzu odpowiedzieć na pytanie ile lakierów posiadam w swojej kolekcji (stan na 01.02., nie licząc baz, odżywek ani bezbarwnych topów). Miło mi będzie, jeśli polubisz mój fanpejdż na Facebooku i udostępnisz informację o tym konkursie.

Do wygrania zestaw lakierów Macbeth Collection, zakupionych przeze mnie w TK Maxx.

Konkurs trwa od dziś. tj. 02.02. do 16.02.2014 r.
Wygrywa osoba, która poda prawidłową liczbę lakierów. Jeśli nikt nie odgadnie dobrej liczby, wygrywa ten, kto celował najbliżej poprawnej.
Wyniki ogłoszę w ciągu 2 dni od daty zakończenia konkursu.

Wzór zgłoszenia:
Obserwuję jako:
Odpowiedź:

Regulamin konkursu:
1. Organizatorką konkursu i sponsorem nagrody jest KasiaPL, autorka bloga kasiatheweak.blogspot.com.
2. Konkurs trwa od 02.02. do 16.02.2014 r. do godz. 23:59.
3. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest obserwowanie bloga kasiatheweak.blogspot.com przez GFC oraz udzielenie odpowiedzi na pytanie "Ile lakierów KasiaPL posiada w swojej kolekcji?" (stan na 01.02., nie licząc baz, odżywek ani bezbarwnych topów).
4. Zwycięzcą zostaje osoba, która poda prawidłową odpowiedź. W przypadku braku dobrej odpowiedzi, wygrywa ta osoba, która podała liczbę najbliższą poprawnej.
5. W konkursie mogą brać udział osoby pełnoletnie. W przypadku niepełnoletniości wymagana jest zgoda rodziców.
6. Nagroda może być wysłana tylko na terenie Polski.
7. Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu 2 dni od daty zakończenia konkursu.
8. Zwycięzca ma 3 dni od publikacji wyników konkursu na podanie adresu do wysyłki nagrody na adres email: kasiatheweak@gmail.com.
9. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).


Powodzenia!

25 komentarzy:

  1. Obserwuję jako: Justyna K.
    Odpowiedź: strzelam, że... 79 :D ciekawe o ile się pomylę :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chociaż jak popatrzyłam na tą pełną szafeczkę na FB to teraz myślę, że dodałabym jeszcze jedynkę z przodu do 79 :D Ale niech już zostanie tak jak jest :D Pierwsza odp. się liczy :D

      Usuń
  2. Obserwuje jako: moooni-que
    Odpowiedź: 163? :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jak : Nat
    Odpowiedź: 147?

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: cherry nails
    Odpowiedź: 250
    P.S. Najlepszy powód do konkursu ever! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję: kasia93
    Odpowiedź: 214 :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: nika88
    Odpowiedź: 187

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Redhead Nails
    Odpowiedź: 150?

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Szarona
    Odpowiedź: 112 ?

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Dzień z życia M.
    Odpowiedź: 275 :)

    OdpowiedzUsuń
  10. hehe, fajny konkurs :) ciekawa zagadka!

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako Yasinisi
    Odpowiedź: 145 :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: dziki agrest
    Odpowiedź: 320

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: MatMaja
    Odpowiedź: 194

    OdpowiedzUsuń
  14. 174 ? ;)
    Obserwuję jako Klaudia She-wolf

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako zuocienie
    Odpowiedź: 500 :-D

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Piątek
    może 124?

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Lakierowniczka
    Odpowiedź:153

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuje jako tova1 (albo pełnym imieniem i nazwiskiem, nie pamiętam).
    Strzelam - 333! :)

    OdpowiedzUsuń
  19. obserwuje jako: pannaamagdalena
    odpowiedź; 131

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Olaa
    Odpowiedź: 212 :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Polish Belieber
    Odpowiedź: 142

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: mixoflife
    Odpowiedź: 171 :)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Chelsea Lena
    Odpowiedź: 200 :D

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: tina23232
    Odpowiedź: 154

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz! Na pewno odwiedzę Twojego bloga, jeśli coś skrobniesz :)

Zobacz także:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...